dijous, 10 d’abril del 2008

Trobada Joves, Immigració i Treball!

Aviat farà tres anys que va nèixer una plataforma anomenada ACTUA amb l'objectiu de fer crèixer la participació de la gent jove a la manifestaciò del primer de maig i com a punt dde trobava de diverses organitzacions de l'esquerra de treballar en comú pels drets de la gent jove i sobre per la nostra emancipació com a joves. Els darres dos anys el funcionament d'aquesta Plataforma ha sigut positiu i a inici de curs ens vam marcar un objectiu per anar més enllà, per aconseguir que el discurs d'ACTUA per l'emancipació juvenil arribés a més gent. És va decidir començar a treballar un altre dels temes que està a l'ordre del com és la immigració, així eixia aquesta jornada sobre Joves, Immigració i Treball on a més de les organitzacions que treballem a ACTUA s'han involucrat diverses organitzacions de persones migrades i estan treballant conjuntament per l'èxit de la jornada.

Jo hi aniré! Hi aniré, per què sóc jove, treballador i sobretot per què ACTUO!




Informació:

Tots a una, la joventut ACTUA!

Trobada Reivindicativa de Joves

Dissabte 19 d’abril

16:00h

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

C/Comerç, 36


La Plataforma ACTUA - Joves pel Primer de Maig som un conjunt d'onze organitzacions juvenils de caire social, polític, cultural i sindical, que treballem per un primer de maig més jove i cohesionat.

Davant de les discriminacions i dels problemes específic que patim, exigim ser d'una vegada una prioritat política, exigim que es garanteixi el nostre dret a l'emancipació. Volem que se'ns tingui presents no només per a la foto de torn. Fem una crida a la gent jove a la mobilització.

Per això, hem impulsat una Trobada Reivindicativa de Joves pel proper dissabte 19 d'abril on un conjunt de joves de diferents procedències ens trobarem per parlar sobre la situació dels i les joves, la immigració i el treball i per a establir estratègies conjuntes amb independència dels nostres orígens.

És necessari que comencem a treballar junts. Si aconseguim un espai unitari de reivindicació i proposta, la nostra veu no únicament tindrà més força, sinó que arribarà molt més lluny.

Si a tu no t’és igual que la societat només es recordi de tu quan hi ha problemes, si vols viure millor i d’una forma més digna, si creus que les coses poden canviar, VINE I PARTICIPA a la trobada!

Tot i que no és imprescindible la inscripció per poder participar d'aquest encontre, agrairíem que les persones interessades en participar enviïn la fitxa d'inscripció que s'adjunta en aquest correu o bé truquin al 93/481.27.24 o enviïn un correu electrònic a jovesprimerdemaig@gmail.com

1 comentari:

gallo rojo ha dit...

El Tibet està d'actualitat. Se senten ànimes caritatives preocupar-se sobtadament per la sort dels tibetans. La preocupació ha nascut en el mateix moment en que els mitjans de comunicació pro nord-americans s’han posat en marxa.

L'inevitable Cohn Bendit , ha aprofitat aquesta circumstància. Aquest personatge que encapçala els verds i que ha aplaudit la guerra a l'Iraq o a l'Afganistan en nom de la lluita contra l’integrisme religiós, ara reclama, al costat d’en Raul Romeva, un estat tibetà independent i teocràtic. Tots dos sembla que vulguin imitar a la Pilar Raola.

La falsa ONG, amiga de Bush i de la CIA, que es fa dir “Reporters sense fronteres” ha aprofitat la cerimònia de la flama olímpica, per a increpar al representant de la Xina i tots els mitjans de comunicació se n’han fet reso i li han dedicat més espai que al que diàriament destinen a parlar de Palestina.

S’imagina vostè lo que haguera passat si els sindicats grecs, que es trobaven en lluita per les seves reivindicacions haguessin dut a terme una acció similar?. Segur que tots els mitjans de comunicació hagueren posat la cara llarga i els hagueren acusats d’irresponsables. I no parlem si els protagonistes de l’acte de sabotatge haguessin estat Iraquians, afganesos o palestins. Com sempre, han funcionat les dues vares de medi.