dilluns, 2 de febrer del 2009

El millor de IloveIU (XXII)

El millor de la blogosfera roja ho ha seleccionat aquesta setmana Pedro Mellado.

Tania Sánchez a Sin en cambio avanzamos ens avisa que bob doyle ha mort, but its memory we ne’er will forget, so before we conclude this reunion, let us stand to our glorious dead (Jarama Valley song). I destaca el vídeo-denuncia de la situació a Gaza que Jose Luis de la Torre ha preparat per Izquierda Unida. El segon que ha fet és Ideales y Utopía i cal animat a l'autor a seguir fent videus d'aquesta qualitat.

De la tristesa al malhumor amb Javi, El Hijo Rojo, amb "los truños que estos sionistas no hacen más que soltar por la boca". Una mostra més de la pasta que l'estat d'Israel es deixa en propaganda per tot el món.

Moscas en la Sopa ens convida al travestisme nacional i a veure si els sindicats d'aquí n'aprenen dels veïns, a veure si cap als 4 milions de persones aturades comencen a dir alguna cosa.

Rafa de Ceros a la Izquierda ha reprès una nova edició de la seva sèrie "Madrid hace 72 años", i ens va viure 5 minuts de la dolorosa i heroica vida de la Resistència a Madrid. Una ciutat que ara pateix el vici de les privatitzacions, com s'explica a Ventanas del Falcón que la lideresa ha decidit privatitzar l'ajuda a les dones violades a la Comunidad. Axí mateix, tal com ho senten.

Miguel Izu ens fa somriure en la seva entrada Tengo una pregunta para usted, un bon resum per als que no varen veure el programa. I també en to d'humor, la videu-entrada d'Hugo a Quien mucho Abarca, on ens fa una declaració institucional en apropar-se les eleccions al País Vasc.

Acabo amb la recopilació de Luís Ángel Aguilar, "video-recopilación de Cayo Lara". Que la disfrutin, així com el videu "Organizando la respuesta", que ens anima a ballar al son de Chávez no se va!!

La propera setmana li tocarà al director i productor de curtmetratges polítics José Luis de la Torre, autor del bloc jldelatorrelorente.blogspot.com.