divendres, 22 d’abril de 2011

Yamaha NO es tanca! Concert de suport a Mataró

Ahir a la nit a Mataró es va fer un concert de suport a la plantilla Yamaha Motor España que porta des del 26 de gener lluitant contra un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de tancament de la fàbrica de que hi ha a Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), mentre aquesta reporta beneficis indecents, de 70 milions d'€, a Yamaha Europa.

La plantilla va demostrar de nou, que la lluita obrera per la defensa dels llocs de treball és possible, que en aquesta no s'ha de defallir mai, que no s'ha de perdre la unitat dels i les treballadores, que com una pinya treballen, i un cop acaba la jornada laboral lluiten per defensar el treball però també gaudeixen junts mentre lluiten com van demostrar-nos ahir!

Feia goig i orgull de classe poder compartir amb la gent de Yamaha i amb el lluitador comitè d'empresa de CCOO el concert ahir a Mataró, on la gent d'ICV-EUiA, amb el cap de llista Esteve Martínez, vam anar per recolzar-los.

Vam estar xerrant amb la gent del comitè, vam fer unes quantes copes, vam ballar al son d'Hotle Cochambre, vam cridar que Yamaha NO se Cierra! però sobretot vam sortir molt més reforçats en que la cal lluita i cal guerra contra la patronal i els seus representant polítics de CiU.

Companys i companyes, estem amb vosaltres, la vostra lluita és també la nostra, contra les retallades, contra la ronda de Mataró, i sobretot per que la vostra victòria serà la victòria que marcarà el camí als companys i companyes d'altres empreses amenaçades amb EREs, com ara Telefónica i demà lamentablement masses més.

Si voleu estar al dia de les lluites de Yamaha podeu visitar el seu blog trilingue (castellà, anglès, japonès).

Visca la Classe Treballadora!
Visca Comissions Obreres!