dimarts, 28 de febrer del 2012

5000 motius per l'Ateneu Roig

L'Ateneu Roig és una entitat sòciocultural amb voluntat de participar en la transformació de la nostra societat des de l'àmbit de la cultura i a través de la mobilització social de base.

És un projecte obert, apartidari i asindical, però profundament polític que pretén contribuir a una cultura d'esquerres crítica, solidària i radicalment democràtica. Com a iniciativa independent i autogestionada, és sostinguda per mitjans propis, bàsicament a través de les quotes dels socis i sòcies.

L'Ateneu Roig és un espai on hi arrelen projectes individuals i col·lectius que pretenen contribuir a la millora de la societat, reforçant els lligams entre el món de la cultura i els moviments socials. L'Ateneu en els gairebé dos anys de vida que té ha donat cabuda a moltes iniciatives i grups d'acció i pensament i vol seguir fent-ho, però ara necessita l'ajuda de tots i totes.

Per poder seguir amb la seva activitat l'Ateneu ha iniciat una doble campanya econòmica, una campanya de creixement de socis i sòcies i una campanya per recaptar 5000€. Tots i totes patim la crisi, però sense espais com el de l'Ateneu Roig de ben segur que serà més dificil aconseguir una sortida social a aquesta crisi que no és crisi sinó estafa.

Perquè entre tots i totes fem l'Ateneu... Col·labora!