dijous, 28 de febrer del 2008

Votar a IU afavoreix la salut sexual

Jo ja estava convençut, però ara també ho afirma el X Congreso Español de Sexología on el seu president en una roda de premsa ha afirmat (així ho assegura Público): "los hombres que votan a partidos distintos del PP y el PSOE obtienen mucho placer en las relaciones sexuales (42%), frente al 31% de los que votan al PSOE y un 29% de los que votan al PP.". Doncs ja tenim un argument més per convèncer a amics a votar IU :p. També diu que agnòstics i no practicants disfrutem més encara, quin luxe ;) visca el laïcisme.

El que no entenc de la noticia és que en el cas de les dones no diuen res sobre les que no voten ni PP ni PSOE però suposo que també deu ser millor la seva vida sexual, com a mínim la meva experiència això em deixa intuir :).

Estudis apart, crec que cal destacar de la noticia dos fets:

1r Que qui votem IU i ICV-EUiA som feliços/es per que fem el que volem fer i no el que ens inculquen a fer, i sobretot per que ho fem sense complexos ni pors i mai ens cal tapar-nos el nas.

2n Que Público no ha sigut capaç de sortir del bipartidisme i no ha pogut posar IU enlloc de la frase: "los hombres que votan a partidos distintos del PP y el PSOE".


Per últim només vull secundar aquest comentari que un tal Alberto fa al mateix diari:
NO FALSEEIS LA NOTICIA. El resultado del estudio es que el bipartidismo es malo para el sexo (además) porque la deducción es clara: L@S VOTANTES DE IU FOLLAMOS MEJOR. Deducción: VOTAR A IU FAVORECE LA SALUD SEXUAL. S'ACABÓ.


Doncs ja sabeu, aquestes eleccions a votar IU i ICV-EUiA que tindrem una vida millor!

5 comentaris:

rodri ha dit...

Eso es porque los rogelios q votais a IU teneis tanto tiempo libre de no trabajar q os podeis permitiri emplearlo "haciendo el amor"!!


xDDD


muaks

Izan ha dit...

Bé, com a cintífic jeje, haurem de fer proves emperíriques oi?

Salut

Jordi

lluís ha dit...

després de la opinió d'una eminència com el mateix president del congrés de sexologia espanyol, hi ha poc a afegir:

MÉS IU, MÉS SATISFACCIÓ, MÉS PLAER

jo com a votant d'IU em proposo per ser part de la mostra d'investigació, si es vol fer una demostració empírica per corroborar tal tesi - més que encertada, també s'ha de dir tot -

Cath ha dit...

Por eso la natalidad va tan mal. ;9

Haz el amor y no veas la tele.

gerard ha dit...

molt bona! ara entenc perquè m'ho passo tan bé! :P i per que el Losantos i l'Acebes són tan capullos