dimarts, 20 de maig del 2008

Reforma de la llei electoral

Farà temps que és va iniciar aquesta campanya per canviar la llei electoral, hauria de fer anys... És igual, com a molts llocs s'ha dit la llei electoral espanyola és molt injusta amb l'esquerra transformadora, que representa IU, que es presenta com a tercera força a tot l'Estat, ja que amb gairebé 1 milió de vots només treu 2 diputats, casi 500.000 vots per diputat mentre que d'altres amb 65.000 vots ja treuen un de diputat!

Li diuen democràcia però no ho és!
Doncs no, no ho és, ja que aquesta diferència de vots, aquesta anulació de l'expressió popular per mitja del vot, aquesta flagrant falta de proporcionalitat, tot això ja demostra que a Espanya vivim en un règim que té poc de democràtic, només té de democràtic i de lliure allò que els teus diners et deixen comprar. Ja no parlem de l'elecció del Cap d'Estat que des del 1939 que no és elegit democràticament per mitjà de votacions.

Doncs per això, per millorar la democràcia a l'estat on vivim, per poder decidir realment qui ens governa i que el vot de tothom valgui igual us animo a signar per la reforma electoral!

1 comentari:

Papitu ha dit...

Reforma sí, però sense martingales. Una persona un vot. Però ja et ben asseguro que tant el PP, com el PSOE no la signaran ni de broma. Són ells els grans beneficiats de la llei actual. Són ells els qui s'enduen els diputat de IU. Aquí ho tens detallat.