dimecres, 11 de juny del 2008

Internet es mobilitza: "¿65 hores? Ni de conya!", ara impulsem el "¿40 hores? Ni de conya!"

Com la majoria sabeu fa uns dies una reunió de ministres de la Unió Europea aprovava que la jornada laboral a la Unió es pogués ampliar fins a les 65 hores setmanals. Aquí el ministre espanyol Corbacho ja va deixar molt a desitjar al no votar en contra...

Doncs a més de la reacció de al societat civil organitzada d'esquerres (sindicats, partits polítics, moviments varis....) també està havent una mobilització a nivell d'internet. Aquesta mobilització m'ha arribat a través del Facebook (web de "xarxa social") la he llegit al Menéame i ara també ho he rebut a través del xat del gmail d'una amiga pq m'ho mirés de la web del Público.

Aquest atac neoliberal mostra que o reaccionem o passaran "el rodillo" i el fluix Estat del Benestar anirà a la merda. A més ara que la gent està parlant del tema de la jornada laboral seria el moment de tornar a posar sobre la taula les 35 hores i tornar a reivindicar això tal com es va fer cap a finals de la dècada anterior.

Per tant, tal com es demana: ¿65 hores? Ni de conya! I ja posats, ¿40 hores? Ni de conya! Cal tornar a posar en marxa la campanya de les 35 hores JA!

2 comentaris:

Sinblancaporelmundo ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Sinblancaporelmundo ha dit...

Mira que ets dolent a l'haver-me esborrat el meravellós comentari que et vaig escriure anteriorment. Et vas a condemnar...

És veritat. Com client de les companyies aèries alemanyes que viatgen a Espanya com Condor, Air Berlin i altres, gairebé, gairebé, gairebé estic d'acord amb la gent que diu que és una vergonya que Air Berlin només tingui un auxiliar de vol que en els trajectes al nostre país parli també espanyol.

Per altra banda, Air Berlin és una empresa i si no té més auxiliars de vol hispanoparlants és per la nostra culpa, perquè com consumidors no vam exigir que se'ns atengui en el nostre idioma.

Per altra banda, quants auxiliars de vol d'Iberia poden parlar alemany en els seus vols als països de llengua alemanya? Siguem seriosos i deixem a les empreses que utilitzin la llengua que els doni la gana. Començaran a tenir empleats que ens atenguin en espanyol, i per què no, també en català, si ens queixem perquè no parlin el nostre idioma. I ja està. Llibertat, llibertat, llibertat.