dimarts, 6 de gener del 2009

Regal per Reis: Des de mi Balcón de D'Callaos

Doncs si, de nou torno a regalar música a tothom i de nou torno a regalar disc de D'Callaos, aquells que ja explicava fa més d'un any que fan 'Nu-flamenc' i que a mi m'agraden bastant! Doncs el nou disc és diu Des de Mi Balcón i es nota un creixement del grup i noves aportacions com vocalista masculí que substitueix a "la Canija" a una canço o fins hi tot s'han atrevit amb violí i violoncel.

D'Callaos, a més a més, són un grup dels que per fi ha entès que cal canviar el model de negoci musical i, per això, així com venen el disc a les botigues convencionals i als seus concert, han optat per regalar-lo en format de descàrrega gratuïta per Internet sota llicència Creative Commons: Música lliure i a sobre gratuïta.

Si, ja callo! aquí l'enllaç: descàrrega gratuïta sota llicència lliure Creative Commons del disc Des de mi Balcón de D'Callaos. Si la web no va, tranquil·litat, és una bona senyal de que la tenen caiguda per superació de l'ample de banda per descàrregues mensuals que tenen contractat al servidor, porten dies que els hi passa, és el que té superar en poc temps 25.000 descàrregues.

Doncs res més, espero que els mags d'orient ens portin Pau i moltes ganes de lluitar per aconseguir-la!

A disfrutar la música!

PD: l'altre disc de d'Callaos "De Paso" el teniu aquí.