dimecres, 3 de juny de 2009

Summercat - Billie The Vision & The Dancers - Anunci Estrella Damm

Dilluns per casualitat fent zapping a casa vam pillar el final del Crackòvia de TV3 i no sabeu com vaig flipar quan just acabat comença un anunci, que sembla gravat a l'illa de Formentera, amb una cançó fantàstica que em sonava moltíssim. Al poc d'anar ja tenia descobert de qui era la cançó: dels Billie The Vision & The Dancers, un grup suec que va néixer al 2004 i que vaig descobrir cap al juny del 2007 a través del Last.fm i que segons el mateix Last.fm és el segon grup que més escolto. Haig de felicitar als publicistes que han fet l'anunci per què la cançó caça a la perfecció amb l'anunci i amb la intenció de l'anunciant, realment m'ha agradat molt.

La cançó que apareix a l'anunci és diu Summercat del seu primer àlbum I Was So Unpopular In School And Now They're Giving Me This Beautiful Bicycle (que llarg ehh! I ben curiós també) que data del 2004.

Espero que tal com va passar amb Oh Laura i l'aparició a l'anunci d'un cotxe (BMW diria) aquests de Billie The Vision & The Dancers comessin a sonar per aquí i si venen en concert intentaré no perdre-me'ls!

Si algú vol algun dels seus discos que ho digui i li passo, jo me'ls vaig descarregar de manera gratuïta des de la seva web.

Aquí teniu la cançó i l'anunci:

SummerCat

I kissed you good bye at the airport. I held you so close to me. I said ’So here we are now and I can’t stop from crying Lilly’. And you said ’Hey hey hoo, you know this is the way to go. You will forget about me when I’m on that plane. Forget about me when I’m on that plane.’

Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you tonight

The plane took off and my love went with it. The chilly wind whipped my both cheeks hard. And the man next to me said ’Everything is gonna be alright’. I said ’Nothing is gonna be alright, but thank you anyway’. And then I saw your face in the airplane window. I waved my hands and I shouted to you:

Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you tonight

I wore a T-shirt and my worn out hat. Abandoned as a summer cat. And as I stood there as a broken hearted I realized you got the car keys still. So I broke into my own old car. I fell asleep on the passenger seat. I dreamed of summer sex with you and you whispered in my ear:

Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you tonight

Why can’t you leave me tomorrow instead?

And above the clouds she said to her self ’I can’t believe how naive a man can be. That’s why I love you so and that’s why I can’t be with you…’

Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you Tonight tonight tonight tonight
I wanna be with you tonight
I l'anunci d'estrella damm:

5 comentaris:

Maribel ha dit...

Genial la música i l'anunci. Però si no coneixeu Formentera és encara més genial i autèntica. No us la perdeu!!!!!!!!!!!

Skweez ha dit...

Gran post, gràcies per la informació! :_)

Multimedia Power ha dit...

Sinyore!!!!
Ahir em va passar com tu, excepte que no els havia sentit mai i no va ser al final de Cracòvia sino en un moment indeterminat.
La cançó sem va clavar dins i clar, em va recordar molt a Manel, grup català que s'ha fet famós fa poc.
Ja m'he baixat la discografia i potser els faig la donació que demanen... jeje.

Bueno, res, si pots escolta Manel que tb estan molt bé!

Jo mateixa ha dit...

Una pregunta, quin dels seus 4 albums creus q és millor. Es per no descarregar-los tots.
O quines cancons són les millors??

el4ibarrat ha dit...

algu em pot dir una adreça per a trobar els acords de la canço?¿?¿