dimarts, 13 de maig del 2008

Crec en el futur de Izquierda Unida

Ja fa dies que vaig rebre un document de mans d'en Nuet sobre el futur d'IU i vull compartir-lo amb tothom ara que ja ha sortit per alguns mitjans de comunicació com El País.

Sobretot el vull publicar per què hi estic d'acord gairebé al 100 % i especialment per què sempre he dit, o heu pogut llegir, que el que cal és unitat de programa i que la unitat ideològica busqueu-la a un Partit i no a un moviment social i polític com hauria de ser IU.

A més els companys que ho han redactat han sigut llestos i han creat un bloc on posar el document base Creemos en el futuro de IU i diversos altres documents.

Un altre document interessant que tenen a aquest bloc i que ja m'havia llegit prèviament abans via mail d'en Moragui és Izquierda alternativa: ¿hay alguien ahí?

Per últim divendres passat el Govern de la Generalitat va presentar un Informe sobre la Desafecció Política, on s'inicia el debat sobre quines mesures i accions dur a terme per lluitar contra l'allunyament entre política (sobretot institucional) i ciutadania. D'això em vaig assabentar durant el cap de setmana que era l'Escola de Formació d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA, quan el company Félix Alonso (no tinc link a cap bloc seu) ens el va estar comentant.

Vinga vagi bé la lectura!

Us deixo també els documents en pdf:

Creemos en IU: http://www.box.net/shared/2j4nd20mcs
Izquierda alternativa: ¿hay alguien ahí?: http://www.box.net/shared/brkui1hk4k
Resum de l'Informe sobre Desafecció Política: http://www.box.net/shared/xotoo59usg

2 comentaris:

Jesús ha dit...

I qui és el vostre candidat a Coordinador? l'Àngel Pérez? En Nuet?

(Ja)

Marc ha dit...

Hola blixa!

Jo no tinc candidat i nosaltres no sé si en tenim i realment me la sua, ja que l'important no és la persona que és la cara pública d'un projecte, sinó el projecte en sí i els equips de persones que des de tots els nivells de l'organització hem de tirar aquest projecte endavant.

Salut!