dimarts, 13 de gener del 2009

I love IU creix!

Avui l'agregador d'Izquierda Unida i el seu entorn (www.iloveiu.org) creix amb quatre noves incorporacions! Apropant-nos als 150 blocs. Cal donar-lis la benvinguda:

1.- Pere Fernández, d'EUiA, amb el bloc: http://perefernandez.blogspot.com/. Que s'auto defineix com: Soc treballador.NET, comunista.COM, unitari-d’esquerres.CAT, catalanista–plurinacional-federal-republicà.ES, revolucionari-eco-feminista.EU i solidari.ORG. És a dir, en formo orgullosament part del Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) i d' Esquerra Unida i Alternativa (EUiA).

2.- Alex de la Viuda, d'IU-CM, amb el bloc: http://adelaviuda.blogspot.com/. L'Alex és troba insatisfet i diu: "Sentí en mí, de pronto, la necesidad de lo imposible. Las cosas tal como son, no me parecen satisfactorias" (Calígula, Albert Camus).

3.- Henar Moreno, Coordinadora d'IU Rioja, amb http://blogs.larioja.com/henarmoreno.

4.- Beatriz Alonso, que és d'IU Rioja i membre del CPF d'IU i la seva adreça és http://blogs.larioja.com/beatrizalonso.

De les dues darreres només dir: que m'alegro que més dones es facin cibermilitants sobretot quan a més pertanyen a la direcció d'IU. A pesar de que no s'han descrit de cap manera "divertida" com a mínim a partir d'ara podré fer seguiment del que fan la gent d'IU per la Rioja!

Als quatre nous blocs d'IU benvinguts!

3 comentaris:

angelsmcastells ha dit...

Molt bé, Marc, m'afegeixo a la teva benvinguda... i anem pensant en la festa dels 150 blocs!!!!

Anònim ha dit...

bienbenidos todos, vamos a tener que ampliar esta nuestra casa comúnde la izquierda

Anònim ha dit...

perdón "bienvenidos" :-/