divendres, 18 de març del 2011

Els CJC - Joventut Comunista de Catalunya cap el seu X Congrés

Dissabte passat escrivia sobre la nova època de la CJC-Joventut Comunista de Catalunya. Aquesta nova època es materialitzarà el proper maig del 2012 amb les conclusions i la elecció de la nova direcció en el X Congrés de l'organització que ja ha sigut convocat.

Haurem de discutir moltes coses, hem crescut però queda molt camí per fer, afortunadament no ens caldrà massa parlar d'organització ja que ho vam fer al decembre del 2009 i podem centrar-nos en les idees a compartir amb la societat.

Ara que ja és oficial puc donar més opinions sobre el futur que m'agradaria veure pels CJC.
Per mi és bàsic doncs fer amb moltes ganes el procés congressual d'anàlisi, discussió, debat, consens concreció de la política dels i les comunistes joves de Catalunya contaminant-nos dels debats i de l'experiència de tots els moviment socials d'esquerres amb els que treballem dia a dia i colze a colze en la batalla dels drets de la gent jove.

Aquesta vegada hem d'estar més a l'alçada que mai, la nostra classe i la joventut catalana necessita UNA Joventut Comunista forta, resolta, amb les idees clares i les propostes encara més clares que sigui la garant dels processos de lluita unitària del jovent d'esquerres front tot el que està caient i tot el que es preveu que vindrà.

El millor de tot és que es farà amb l'alegres i combatius com a precepte bàsic, com un bon exemple és la Festa del Che on combat pel drets dels pobles i l'alegria de la bona música son inseparables o com serà la propera Festa Revolució del proper 2 de juliol que l'espero en candeletes!