dimarts, 15 de gener del 2008

"De Paso" del grup D'Callaos, tot un regal

Aquest grup, de “Nu-Flamenc” com autodefineixen el seu estil (jo diria més "ñu-flamenc" que seria com sonaria la paraula anglesa "new", que vol dir nou), el vaig descobrir farà un any per pura casualitat, em vaig descarregar les seves cançons (de manera legal de la seva web) i em van agradar. Després el passat Sant Joan a la platja de Mataró van participar en el concert i el directe també va apuntar maneres.


Ahir, buscant un concert on volia anar d'en Raimon a Mataró (amb preu exagerat i localitats exhaurides) vaig tornar ha ensopegar amb D'Callaos i el seu primer disc "De Paso" que novament ofereixen la descàrrega de manera gratuïta i legal, però diria que no lliure (lliure vol dir amb llicència copyleft o similar -a l'anterior entrada de la bitàcola he comentat una mica, no supeditats a la Santa Inquisició dels drets d'autor, també anomenada SGAE). He descarregat el disc, l'he escoltat unes quantes vegades i està bastant bé!

Per tant el comparteixo amb tothom qui entri per aquí, un disc amb una visió actual i fresca del flamenc dels ’70, feta des de Catalunya: De Paso, nou disc de D'Callaos.


1 comentari:

Papitu ha dit...

Un grup collonut, gracies!!! Avui en parlem al 33 revolucions per minut.