dimecres, 16 de gener del 2008

Para decir “condios” a los dos nos sobran los motivos!

Doncs l'ex-company Sabina l'altre dia escrivia a Interviu un poema sobre que no votaria Izquierda Unida i votaria als sociates "tapandose la nariz".

En Sabina, s'equivoca, no es pot votar a qui defensa les Princesa's i prínceps, a quien, per segona vegada, nos roba el mes de Abril sense tornar-nos del tot la memòria històrica, a qui contínuament s'acovarda davant el capital i les seves diferents representacions com són la jerarquia esglesiastica, el neofranquisme del PP o la bogeria contraria a la Pau de AVT. Perquè, Sabina no es pot votar el PSOE dient y sin embargo te quiero a IU per que tots dos sabem que nos sobran los motivos per votar IU.

El motius són esquemàticament tres:

- el primer es que la única formació que proposa polítiques clarament d'esquerres com que volen intervenir en l'economia per millorar l'estat del benestar (que per cert el PSOE amb les seves retallades impositives als rics està matant a mig termini), per augmentar la distribució de la riquesa pujant els impostos a qui mes té per defensar a qui menys té;
- el segon que les lleis minímament dignes de la darrera legislatura o han sortit del forn d'IU (llei dependència, per exemple) o només han sigut possibles a la pressió d'IU cap l'esquerra del PSOE;
- per últim si el teu vot del PSOE és per què els del PP no arribin al poder polític, el meu vot per IU és per què hi hagi una majoria al congrés d'esquerres que permeti fer polítiques d'esquerres, ja què, desenganyem-nos el PSOE no és d'esquerres, fa exactament les mateixes polítiques liberals que el PP en matèria econòmica i laboral i amb una economia liberal no es pot tendir a un model d'estat social com defensa IU.

Igualment, contigo o sense tu IU serà decisiva per l'elecció del proper president del govern estatal. I sisplau Sabina, signem un pacto entre caballeros: jo continuu escoltant la teva música i tu no dius tonteries com la de no votar IU.

Us deixo un poema d'una tal Clara amiga de l'Àngels Martínez:

Joaquin Sabina, el artista
De la izquierda del futuro
Se adentra en el lado oscuro
Con el voto socialista.

En reparto del dinero,
presupuestos generales
Y cheques familiares,
No me vale Zapatero.

El “voto útil” es manía
contra izquierdas plurales
y asegura a los liberales
el mando en la economía.

La llama de Llamazares
Llamará más encendida
Si dejamos para otro día
Las reyertas singulares.

El dos para Joaquin Nieto
Evita darle mucho al tarro:
Que entre Solbes y Pizarro
La clase obrera prefiero.

Habrá que poner querella
al sueño de la razón
que retira a Gallardón
Y da el mando a la Botella.

Rajoy, Acebes y Aznar
Se hunden en su ambición
Por meterse un colocón
De derecha “impopular”.

El bipartidismo caníbal
Se alimenta de esta suerte:
Votar para darle muerte
le asegura larga vida.


PD: A més Sabina, després de la lamentable actuació d'IU votant a favor del canon, per cobrir els teus interessos econòmics com artista hauries d'estar content... visca la música lliure!

1 comentari:

angelsmcastells ha dit...

Gràcies per citar-me company, i enhorabona pel teu bloc! Una abraçada,
àngels