dijous, 26 de març del 2009

Al vespre de nou mobilització estudiantil a Barcelona, una reflexió prèvia.

Sabeu que és el millor?

Que per una banda la CAE (coordindora d'assemblees d'estudiants) pensa una manifestació on qui participi vagi amb les mans alçades i portant llibres a les mans, una mostra claríssima de pacifisme. Però per l'altra banda diverses organitzacions volen baixar per la Rambla peti qui peti sense ni haver comunicat de manera diguem "legal" la convocatòria de manifestació, i que a més corren veus dins el moviment estudiantil de que hi haurà grupuscles "armats" per defensar-se dels mossos.

Bien, Bravo! Usem la violència contra la violència policial i només aconseguirem una cosa, és més només aconseguirem el que vol el capital, la dreta, qui impulsa bolonya: radicalitzar un moviment que sent pacífic estava creixent i construint pensament alternatiu dins la universitat i també dins una part de la societat. I radicalitzar-lo en el mal sentit de la paraula, que vol dir tornar-lo violent per així poder-lo estigmatitzar, ridiculitzar, ignorar.

Companys i companyes, esperem que no ens equivoquem, pq ara que el moviment estava creixent el que cal és mobilitzar, explicar, plantejar alternatives, crear pensament d'esquerres, és a dir, treballar per l'hegemonia dins del món universitari en la línia d'una universitat, pública, gratuita i de qualitat.

Lluita per la universitat, pública, gratuita i de qualitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord