dilluns, 2 de març del 2009

El millor de IloveIU del 23 al 28 de Febrer

Aquesta setmana des d'un petit poble de Camero Viejo, a La Rioja, Soto en Cameros, toca a Alvaro Villar fer la selecció de les millors entrades d'I love IU, queixant-se de la poca participació de dones blocaires.

elmillordela-setmana.jpg

El tema estrella és la gran crisi capitalista i el bloc de Manuel Ruda parla de contractes esclaus i Ceros a la Izquierda de la conferència del Coordinador General d'Izquierda Unida, Cayo Lara analitzant la situació actual.

En l'aniversario del 23-F, Hugo Martinez, Quien mucho abarca, dona idees a les televisions per a fer sèries sobre els “40 anys de la proclamació de Juan Carlos de Borbón successor de Francisco Franco”.

Don Ricardo, A sueldo de Moscú, es pregunta: Com es possible que algú apunyli 57 vegades a dues persones, que moren per aquesta causa, i la persona que ho va fer queda lliure del càrrec d'assessinat?

Rafael García Almazán, que Kabila força, analitza la unió del Pocero “ese ejemplar, modelo de constructores, que se lía a edificar presionando a los poderes públicos para que les proporcionen la urbanización correspondiente con el fin de llenarse los bolsillos” i U.R.D.A.C.I.

El nostre montador "agit-prop" visual, José Luis de la Torre en el seu bloc del mateix nom s'ha currat un videu “sobre el cupo d'immigrants a detenir".

Àngels Martínez i Castells en els seus "punts de vista" destaca un text de Saramago en el que es demana que “se pronuncie alto la palabra Izquierda. Para que se oiga y para que conste".

Kechu Aramburu des del seu racó, necessita denunciar “i també per què no, assenyalar

Com a ressaca l'anàlisi de Miguel Ruiz, que sempre ens recorda que "leer y escuchar no es suficiente", ens diu que "Ezker Batua ha perdut 28.889 votos", i Kaneda, "el Hijo Rojo" ens parla d'aquesta enorme trompada.

La propera setmana toca a Toni Barbarà, des del seu bloc La Ratera, i Alvaro Villar Calvo es despedeix demanant a les companyes que es dediquin més a escriure i que els els seus companys freguin la casa o tinguin més cura dels fills i filles... (La primera crida a la "conciliació de la vida blocaire i familiar" a IloveIU????)