dissabte, 8 de novembre del 2008

5a Assemblea d'EUiA en directe (part 1)

Ben puntual aquest matí ha començat l'assemblea d'EUiA, amb elecció la mesa de l'assemblea i el discurs de "comiat" de ja ex-coordinador Jordi Miralles.

Del posterior debat en comissions, només puc parlar de al comissió on estic parlant. Aquest matí el tema era: "ICV-EUiA, propostes per a una Coalició Política". El debat s'ha centrat en dos punts principals:

a) Treballar per una coalició política: el debat era entre no apostar per fer una coalició més política per que a moltes localitats el treball en coalició és complicat. D'altra banda s'ha parlat que la coalició política és una necessitat i que per aconseguir-la cal que la gent d'EUiA currem més i millor i que sobretot treballem per democratitzar la coalició, apostant per fer assemblees conjuntes de la gent d'ICV i d'EUiA i especialment obertes del nostre entorn.

b) El debat sobre si els representants de la coalició a les europees han d'anar a un grup europeu o a un altre i si depenen d'això cal plantejar-se anar en coalició o no.

Per la tarda estem debatint el Balanç del Govern d'Entesa, però em quedo sense bateria!

2 comentaris:

JULI CUÉLLAR ha dit...

Eps, m'ha fet gràcia quan a la tele han explicat que amb la carpeta de documents també us donaven un dosificador per a les aixetes... weno, tot i que els petits canvis sempre són poderosos, em penso que des dels departaments del govern que ostenta la vostra coalició hi ha polítiques repressives (com la persecució política dels moviments socials crítics) i decisions antiecològiques (com l'intent de transvasar l'Ebre) que per molts dosificadors que repartiu us passaran factura -electoral, és clar!.

Salut!

Iñaki Escudero Vázquez ha dit...

Cony Marc, NO!!! No et quedis sense bateria!!! (a no ser que et refereixis al portàtil o el mòbil, es clar)