dilluns, 17 de novembre del 2008

Un cop acabada l'assemblea d'IU... valoracions?

Ja està s'ha acabat i torno ha Barcelona amb un conjunt de sensacions però amb tres de principals, la pena, la vergonya i l'orgull.

  • Pena de perdre una oportunitat històrica de rellançar IU, dissabte tenia ràbia, ràbia de les proposes que es feien per tancar internament IU i per destruir la relació d'autonomia EUiA-IU, però ja no; mals que algú li pesi son els meus i treballaré pels nostres pels qui patim la crisi més que ningú, però la pena és molt gran, sento pena al no entendre com estan les coses com estan amb la CRISI que l'esquerra anticapitalista estiguem així sense avançar, retrocedint a propostes de fa 10 anys...
  • Vergonya, per que després d'estar dos dies de "debats i discussió" com podem sortir sense un lideratge clar, sense posar-nos d'acord en un equip que impulsi IU, on ha quedat la poca credibilitat que teniem? Que pensarà la gent que tal com deia en JoanJo "els treballadors de Nissan, Seat, Pirelli... ens estan mirant i només demanen una cosa: que ens posem d´acord, perquè creuen que IU som necessaris", que pensaràn de nosaltres? La resposta és clara: aneu a cagar! I una alta pregunta, estant així com il·lusiones a la gent per que participi amb nosaltres?
  • Orgull, orgull per tota la gent d'EUiA (els únics puntuals, els que estàvem quan tocava on tocava i amb seriositat); però sobretot pel "Sector PCC" (gent amb carnet del PCC i "indepes" de Nou Impuls) on tots a una donant-nos ànims no perdent el somriure, cantant quan les esmenes eren xunguissimes i anaven contra l'esperit actual i fudacional d'IU, no sé, això és per mi el millor de l'assemblea, nosaltres, la demostració de que hi ha dues maneres de guanyar convencent com el PCC dins EUiA o imposant com intenta el PCE dins IU, de que les coses és poden fer bé, amb bon rollo i sobretot seriositat i rigor. No sé si qui llegiu el blog recordareu el que et deia quan la conferencia de Moviment Obrer del PCC? Allò de l'orgull de ser d'aquest Partit? Doncs aquest orgull.

Res més, ara com sempre, toca siguir batallant, que hi ha molta feina a fer, molta gent a qui convèncer i un món per canviar.

I com deia dijous, que el món no acabava a Rivas, us poso el link a la noticia dels CJC del Baix/Hospi de la mani del dissabte a la tarda contra la crisi i el vídeo de la Brigada Dolores Ibarruri a Cuba que es va projectar al sopar-festa que feien dissabte:



12 comentaris:

carmina ha dit...

si vols seguir amb l'orgull de conjunt, pots entral al meu bloc

aouita ha dit...

Estic molt d'acord amb tot el que dius marc! només una puntualització... no només el "SECTOR PCC", els "independents" de "nou impuls" també ho feiem! ;)

Ens veiem company!


david
www.stacatac.net

Marc ha dit...

aouita, dic "sector PCC" entre cometes pq incloc a la gent independent de Nou Impuls, per no ferir sensibilitats ara ho arreglo.

angelsmcastells ha dit...

Marc, no faré cap comentari en el meu bloc sobre la IX Asamblea perque no hi vaig poder participar plenament. Sento com a meves algunes de les coses que expresses, i sobre tot agraeixo la sinceritat del teu post. El que sí vàrem aportar des de Catalunya varen ser persones honestes, disposades a fer l'impossible per construir IU sobre bases sòlides. De la qualitat i entrega de la nostra delegació la Carmina i tu en sou bones mostres. No sols --en conjunt, com Asamblea-- no hem estat a l'alçada dels temps difícils, sinò que estem exigint molta generositat a les persones joves... No saps el greu que em sap. I moltes gràcies per les teves anades i vingudes a la farmàcia!!!!! Una abraçada,
àngels

Alfonso Salmerón Muñoz ha dit...

Marc, penso que és bo ampliar una mica més l'objectiu, obrir el zoom i no mirar-nos tant el melic. Jo també he sentit orgull de la meva organització i no sóc ni del PCC ni indepe a dins de Nou Impuls. Jo a EUIA sóc un afliat d' EUIA, i a una assamblea de IU sóc un afiliat de IU.
Ahir vam tancar algunes coses, però dàltres comencen avui.
Un abraçada d'un militant del PSUC a la Nacional II

Marc ha dit...

Àngels: doncs m'haguès agradat un text teu, de re per la farmàcia, al revés haguessis fet el mateix segur!

Alfons: com "us piqueu" amb lo de "sector PCC" és la meva manera d'expressar-ho i els que em coneixeu sabeu que me la sua que la gent tingui o no carnet mentre anem del braçet. (rodolí) A més sempre us faig conyes, no?

angelsmcastells ha dit...

Marc, t'he enllaçat en el meu bloc. Un petó!

Jesús ha dit...

Ostres, si que esteu tristos els del Sector PCC i els vostres amics, serà que l'assemblea ha anat bé.

El que aporteu des de Catalunya és potser la pau dels cementiris? La de liquidar els opositors i després proclamar la unitat?

Hala, salut!

Marc ha dit...

Per jesús: si tu creus que ha anat bé felicitats, però realment podria haver anat molt millor si la unitat hagués arribat no només a la línia política sinó també a la conformació d'una direcció d'IU Federal unitària.

Quina pau dels cementiris? Tu que ets del CC i del CE del Viu deus saber que quan dius això menteixes, oi? Pq sinó em preocupa que estiguis al CC i al CE del Viu.

Salut!

aouita ha dit...

Ok Marc, però no feia falta que ho arreglessis! ;) i estic d'acord amb l'Alfonso, si a l'Asamblea d'IU els delegats and co, haguessin actuat com a militants d'IU, simplement militants d'IU, el resultat no hauria estat diferent?

david
www.stacatac.net

aouita ha dit...

Jesús... així així, amb mentalitat constructiva, la millor manera per treballar, si senyor!

david
www.stacatac.net

Jesús ha dit...

Hola Marc, sí, fas bé de preocupar-te perquè sóc del Comitè Executiu del Partit Socialista Unificat de Catalunya viu.