diumenge, 28 de desembre del 2008

Amb Palestina al COR!

gaza.jpg


Desprès de l’atac israelita d’ahir sobre la població palestina de la franja de Gaza, les xifres provisionals de morts palestins són de 271 persones, entre elles moltes dones i criatures.

Els avions de combat no han bombardejat sols mesquites i mitjans de comunicació de Hamas, sinó també la seu de l’organizació caritativa Al-Nur. L’operació militar en curs es considera la més acarnissada contra els palestins desprès de la guerra dels Sis Dies de 1967.

A la frontera de Gaza s’estan concentrant milers de soldats i tropes cuirassades d’Israel preparant una possible invasió. S’han produït nous atacs bombardejant la població palestina. Des de la ciutat de Gaza informen que helicòpters i avions militars ja estan sobrevolant la zona.

Cap estat suposadament democràtic ha condemnat la barbàrie. I som molt pocs els que parlem de terrorisme d'estat. Ja n'hi ha prou!

manif-gaza.jpg

No us perdeu la condemna del company Toni Barbarà a "Denúncia i Rebuig a la criminal agressió...", ni la de del company Rafa Almazán, a Kabila. Genocidio en Gaza

I us recomano llegir la denúncia radical que es fa a: Ceros a la izquierda: Hay dos caras de Madrid...

Podeu veure fotos de la massacre a Soto en Cameros, Holocausto en Palestina

I en parla també el company ceronegativo a 27-D-Masacre terrorista..., en el bloc de Curro Corrales Contra el terrorismo de estado I els primers que n'han informat a l'agregador de Izquierda Unida IloveIU han estat Javier Mesonero en el seu bloc Moscas en la Sopa fent-se la pregunta: "Que cese la violencia, ¿qué violencia?", el company Hugo Martínez a Quienes no condenan el terrorismo i Victor Casco, a Digo Vivir, amb el post "Ataque israelí a Hamas".