dilluns, 29 de desembre de 2008

Torna Nadal, i encara hi ha guerres

La passada nit bona (nochebuena), a casa de ma germana com tenen per costum la quitxalla va recitar cadascú un poema, a mi em va agradar especialment el de Torna Nadal de Martí Pol, per la gran veritat amb la que acaba, en aquell moment vaig pensar, mira per culturitzar el blog, però el dia 27 després de la salvatjada de l'Estat TERRORISTA d'Israel, aquest poema té, lamentablement, tanta raó!

TORNA NADAL

-Miquel Martí i Pol -

L'arbre desvella sons i el vent escriu
ratlles de llum damunt la pell de l'aigua.
Tot és misteri i claredat extrema.
Torna Nadal i torna la pregunta.
¿Proclamarem la pau amb les paraules
mentre amb el gest afavorim la guerra?


Ens veiem en poca estona a la concentració!

Visca Palestina lliure!


Més sobre el tema al meu post d'ahir amb Palestina al Cor! o al bloc de la companya Àngels que recomana que no us perdeu la condemna del company Toni Barbarà a "Denúncia i Rebuig a la criminal agressió...", ni la de del company Rafa Almazán, a Kabila. Genocidio en Gaza

I us recomano llegir la denúncia radical que es fa a: Ceros a la izquierda: Hay dos caras de Madrid...

Podeu veure fotos de la massacre a Soto en Cameros, Holocausto en Palestina

I en parla també el company ceronegativo a 27-D-Masacre terrorista..., en el bloc de Curro Corrales Contra el terrorismo de estado I els primers que n'han informat a l'agregador de Izquierda Unida IloveIU han estat Javier Mesonero en el seu bloc Moscas en la Sopa fent-se la pregunta: "Que cese la violencia, ¿qué violencia?", el company Hugo Martínez a Quienes no condenan el terrorismo i Victor Casco, a Digo Vivir, amb el post "Ataque israelí a Hamas".

Per últim Ventanas de Falcón mostra el bombardeig vist des de dins Palestina amb vídeos de sodepau.