diumenge, 7 de desembre del 2008

El millor de la setmana a IloveIU (XIV)

Aquesta setmana li ha tocat fer la selecció a Viramundeando, 49112101_56c67b2c8c_o.jpg
i ens explica que ha estat més complicat i interessant del que es pensava...! Els seus escollits per cada dia de la setmana són: (tornem a la normalitat i aquest bloc no està seleccionat)

El Dilluns: José Luis ens parla dels problemes i solucions en el camp de la comunicació local (http://jldelatorrelorente.blogspot.com/2008/12/problemas-y-soluciones-en-el-campo-de.html).

Dimarts: Hugo contestava a Tomás Gómez com es mereix (http://blogs.tercerainformacion.es/iiirepublica/archives/1204).

Dimecres: Mariasun presentava un decàlog per a la participació ciutadana i influent a Santa Marta, i vull recollir-lo perque crec que El Millor de ILoveIU també pot servir per intercanviar experièncias (http://blogdemariasun.wordpress.com/2008/12/03/decalogo-para-una-participacion-ciudadana-influyente-y-decisiva/).

Dijous: Àngels ens convida a participar en la manifestació virtual contra la Directiva de las 65 hores (http://angelsmcastells.nireblog.com/post/2008/12/04/benvolguts-eurodiputats-benvolgudes-eurodiputades), a tots els que no poden estar el dia 16 a Estrasburg...ja sabeu, passeu per la mani virtual!!.

Divendres: Basseta recorda a la meitat invisible en "Las Constituyentes" (http://basseta2007.blogspot.com/2008/12/las-mujeres-constituyentes.html), Ventanas de Falcón toca el tema de la privatizació de la salut (http://ventanasdelfalcon.blogspot.com/2008/12/el-copago-es-pagar-2-veces-una-con.html), Checo ens estira les orelles en el seu post "y la calle ¿para cuando?" (http://maldicequenoespoco.blogspot.com/2008/12/y-la-calle-para-cuando.html), i Burón reflexiona sobre el consumisme, cosa del tot oportuna en aquestes dades (http://leolo.blogspirit.com/archive/2008/11/24/%C2%BFplease-go-shopping.html). Podeu veure que el divendres tot semblava molt interessant!!!

Dissabte: Rafa crida la nostra atenció sobre qué passa a Colòmbia http://rafa-almazan.blogspot.com/2008/12/y-colombia-qu.html.

I la selecció es tanca amb el post -que creu molt encertat- que Liber va escriure el diumenge sobre la Constitució, tema que s'ha tocat dues vegades en aquesta selecció, però...és que ha estat la del pont de la Constitució!! No us en perdeu la lectura (http://elblogdelaliber.blogspot.com/2008/12/la-constitucin-reformarla-sabiendo-lo.html).

I això ha estat tot!!! El Millor de ILoveIU segueix la propera setmana a Kabila.