diumenge, 14 de desembre del 2008

El millor de la setmana a IloveIU (XV)

Aquesta setmana la selecció l'ha feta el company RGAlmazán Kabila. Considera difícil triar deu entrades de les més de 200 que s'han publicat. Vol aclarir que moltes que s'han quedat pel camí mereixien ser destacades, però 10 són 10, i per tant recomana seguir l' agregador IloveIU i poder legir les notícies que es produeixen des de l'altra cara del mirall, i amb una altra mirada.

Kabila ha triat:

  1. Gorza Esparza des del seu Idiota en Brobdingnag que ens parla de la necessitat de superar una transició que no es va tancar.
  2. Des de el blog de Enchufe ens alerten del nou "pelotazo" que des del govern de Madrid es prepara en els terrenys dels jutjats de la "plaza de Castilla".
  3. En el dia Internacional dels drets humans, Antonio Rodríguez fa un repàs dels flagrants incomplimients que es produeixen.
  4. D. Bolche des del seu Acero Bolchevique comenta, de forma clara i contundent, el possible pasteleix que es pot produir a la reunió del Consejo Federal de IU.
  5. Alvaro Villar ens alerta i critica, des del seu Soto en Cameros, la intenció de la ministra Chacón d' augmentar fins a 7700 els militars destacats a l'estranger.
  6. Àngels Martínez i Castells aclara amb tota rotunditat que la paraula NO, significa NO. També a Irlanda en relació al referéndum europeu.
  7. Paco Romero, des de Romenauer, parla de l' adhesió inquebrantable del PP a l'ínclit Sr. Fabra, l'imputadíssism que voldria orinar-se a la porta d' IU.
  8. Ceronegativo ens deleita des de la seva bitàcora amb un post magnífic, on descriu, sota la metàfora d'un samurai, els sentiments i reflexions d'un simple, ni més ni menys, militant esperant aconteixements amb els seus dubtes i bons desitjos.
  9. No tot ha de ser política. També hi ha companys que dominen el món dels blocs i els hi renten la cara... Aquí està per exemple Raúl Montero que ha fet un treball bàrbar en el sempre interessant blog de Saiza.
  10. I finalment, un minirelat maquíssim, que també hi ha qui escriu molt bé a IloveIU, del company Jesus Moreno, des El Observador Sarcástico.

I això es tot. La propera setmana li toca a Alberto, des d' Altersocialismo.

I el company Kabila ens desitja Salut i República!